Begeleiding voor singer-songwriters

In deze lessen krijg je begeleiding in alle aspecten waar je tegenaan loopt als singer-songwriter. We krijgen van steeds meer mensen de vraag of we ze zouden kunnen helpen met het op muziek zetten van een zelfgeschreven tekst. Mocht je al een compositie/liedtekst hebben gemaakt maar loop je vast of wil je graag een klankbord, dan kunnen we je weer een eindje op weg helpen.

We schrijven, componeren en arrangeren inmiddels al tien jaar onze eigen liederen. We kennen het klappen van de zweep en de vele highs en lows als je aan het schrijven bent, we weten dan ook dat het heel fijn is om een klankbord te hebben om op een goede stroom te blijven en je verder te kunnen ontwikkelen.

Hieronder een clip van singer-songwriter Nana Peijnenburg. Roel heeft haar een aantal jaren begeleid en inmiddels is ze aangenomen op de popafdeling van het Rotterdams Conservatorium.

Hieronder een clip van singer-songwriter Jesse van den Elsen. Roel werkt met Jesse aan zijn vocale techniek en geeft af en toe tekstadviezen.