Verbindende zangworkshop

Een muzikale proeverij

Waarom zijn we zo gek op proeverijen? Los van dat het gezellig is, we iets kunnen delen en dat we houden van verschillende smaaksensaties, is het gewoon ontzettend leuk en spannend om van verschillende dingen te proeven. Zo is het idee ontstaan van een muzikale proeverij, een kennismaking met iets nieuws, iets anders. De muzikale proeverij is een verwenmiddag waarbij je samen met vrienden of collega’s gaat zingen en je op een speelse manier kennismaakt met je eigen stem, samenzang en een bijzonder lied.
De muzikale proeverij kan ook toegespitst worden op bijvoorbeeld uw bedrijf (samen zingen heeft een positieve invloed op de werksfeer, de productiviteit en de creativiteit van de medewerkers!) of op bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest waarbij we aan een lied werken voor de toekomstige echtgenoot.

De muzikale proeverij is mogelijk vanaf acht personen en duurt minimaal 2,5 uur. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Optioneel:
Van zingen krijg je natuurlijk ook behoorlijk trek en daarom kan er bij deze muzikale proeverij ook gezorgd worden voor een high-tea met hartige en zoete hapjes.

IMG_6679