Privézangles

Schermafbeelding 2015-04-05 om 16.37.16Er zijn veel verschillende soorten zangers. Zo kun je een klassieke zanger niet vergelijken met een popzanger en een musicalartiest niet met een blueszanger. Ieder heeft zijn eigen geluid, talent en zeggingskracht.

We werken met zangers van alle niveaus. Een beginnende zanger is net zo welkom als een gevorderde zanger. De motivatie om op zangles te gaan is voor iedereen anders. De één wil graag extra technische begeleiding vanwege stemproblemen, de ander wil zingen in een bandje maar zich eerst wat verder ontwikkelen als zanger en weer een ander wil auditie doen voor een opleiding of productie en zoekt ondersteuning in zangtechniek, microfoontechniek en repertoirekeuze. Het kan allemaal! Maar het kan ook zijn dat je gewoon lekker wilt zingen voor je ontspanning en hoef je er niet meteen de bühne mee op.

Als zanger kun je tegen verschillende problemen aanlopen. Misschien word je snel hees, heb je last van gespannen kaken of van een overmatige spanning in je lijf. Een persoonlijke benadering van deze problemen is essentieel omdat de één bijvoorbeeld visueel is ingesteld en een ander juist weer auditief. Elke stem heeft zijn eigen ontwikkeling door te maken op zijn eigen tempo. Wij reiken je persoonlijke handvatten aan zodat je je als zanger verder kunt ontwikkelen.

De optimale lesduur voor privézangles is vijftig minuten. In het eerste gedeelte van de les werk je aan zangtechniek (ademhalingstechniek en zangoefeningen) en daarna werk je aan één of twee liederen naar keuze. Zo bouw je ook een repertoire op. Met gevorderde zangers werken we naast de techniek ook aan liedinterpretatie en presentatie. Je kunt zelf aangeven of je eens in de week wilt komen of eens in de twee weken.

IMG_1577_6046372673_o

Duo zangles 

Je werkt samen met een vriend(in) of collega aan zangtechniek en aan een lied naar keuze. De opzet is hetzelfde als in de privé zangles, alleen is de tijd verdeeld over twee personen.

Klik hier om contact met ons op te nemen.