Mogelijkheden

Privé zangles

Je werkt aan zangtechniek en daarnaast aan één of meerdere liederen naar keuze. Met gevorderde zangers werken we naast de techniek ook aan liedinterpretatie en presentatie. De optimale lesduur is vijftig minuten. Je kunt zelf aangeven of je eens in de week wilt komen of eens in de twee weken.

Duo zangles 

Je werkt samen met een vriend(in) of collega aan zangtechniek en aan een lied naar keuze. De opzet is hetzelfde als in de privé zangles, alleen is de tijd verdeeld over twee personen.

Coaching voor kwartetten

Er wordt aan een meerstemmig lied gewerkt waar het kwartet op dat moment mee bezig is. We werken aan zangtechniek, samenklank, meerstemmigheid, liedinterpretatie en presentatie. De minimale lesduur is twee uur.

Coaching voor groepen en koren

Bij groepen/koren groter dan acht personen wordt de coaching op locatie gegeven. Deze locatie wordt door de groep/het koor aangedragen. De minimale lesduur is 2,5 uur en de opzet van de coaching is in overleg met de groep/het koor.

Auditietraining

Deze training is bedoeld voor mensen die auditie willen doen voor bijvoorbeeld een conservatoriumstudie, een talentenjacht, een theaterproductie of anderzijds. Je wordt begeleid in het kiezen van de juiste nummers en daarnaast werk je gericht aan zangtechniek, microfoontechniek, presentatie en hoe je op jouw eigen, unieke wijze het lied zo goed mogelijk kunt overbrengen.

Geef een zangles cadeau

Is er iemand in je omgeving die graag zingt maar voor wie de drempel om daadwerkelijk een afspraak te maken voor zangles iets te hoog is? Geef diegene een steuntje in de rug en geef een zangles cadeau! Informeer naar de mogelijkheden.

Zanglessen worden in ‘s-Hertogenbosch aan huis gegeven in de daarvoor bestemde lesruimtes.